Med dryga 80 000 unika besökare om året växer ResSidan.com för varje månad som går! Helt otrolig utveckling av antalet besökare som fördubblas för varje år som går! Det tycker jag såklart är kanonkul och hoppas att ni som besökare tycker lika så! Surfa runt bland destinationerna och snacka i forumet så hoppas jag att du kommer hitta det du söker efter!

/Niklas JohanssonI behov av snabba pengar? Vill du prova på att bo och arbeta i ett annat land? Kolla in ResSidan.com sektion om Norge. Läs mer här.


Dela med dig eller ta del av andras erfarenheter inom resor och arbete.
Kolla in ResForumet!

NYHET !!!
Köp guidebok, boka flyg, hyr bil och mycket mer kan ni göra här. En bra samling länkar för dig som planerar resa iväg!

 

Vi kom till Indonesien utan någon vidare förkunskap om landet och inga förväntningar. Men när jag lämnade det åkte jag därifrån med minnen av ett av sydostasien bästa pärlor!
  Hollywood, Universal Studios, Disneyland mm. Ja, allt man kan tänka sig i underhållningsväg finns här. Bara känslan av att springa runt bland såpa-inspelningsplatser och kända artisters hus får en att bli 10 på nytt.
Söderhavet är för många en fjärran dröm. Något som inte finns på riktigt. Men det gör det! Svajande kokospalmer, klarblått vatten, kritvita stränder och leende människor. Det är detta som är Fiji.  
Allt finns här. Stora djupa skogar, härliga fjordar, vackra berg, kala klippor, stränder och ett djurliv utöver det vanliga.
Mest soltimmar i Europa och än så länge många "oupptäckta" platser kvar att se. Otroligt god mat från havet och en härlig befolkning som välkomnar dig till deras land! En klar favorit!  
  En stående favorit hos många resenärer verkar vara Thailand. Detta paradis i sydostasien; med vänliga människor, god mat, härliga stränder och en prisnivå långt under den västerländska, bör man inte missa!

Längs östkusten ligger underbara paradisöar med klarblått vatten. Det centrala Malaysia växlar från kulliga teplantage i Cameron Highlands till djup regnskog i Taman Negara National Park och Kenung Rimba Park.


Los Angeles Fiji Thailand Malaysia Norge Singapore Indonesien Indonesien Nya Zeeland Kroatien
Många destinationer
Klicka på någon av destinationerna ovan för att komma direkt till respektive guide.Kolla in de olika avdelningarna:

NorgeForum - Forum för jobba i Norge!

 

KÖP GUIDEBOK BILLIGT:

 


Behöver du eller ditt företag en ny webbsida?
NJ Webbdesign, som ligger bakom denna webbsida erbjuder prisvärda webbsidor till privatpersoner, föreningar och företag. Läs mer.

 

 

Mycket nöje och trevlig resa!
Niklas Johansson
res@ressidan.com